Skip to content

Wie weet brengt dit klavertje vier mij geluk!

 Oeh wat leuk, een nieuwe website en nieuwe volgers, zelfs van  mensen welke ik niet eens ken, leuk hoor!

Ik was al bekend met wordpress, de gratis versie, maar nu gaat er een wereld voor mij open van plugins welke je kan installeren, waarvan ik nu weet dat het ook bij de versie van WordPress moet passen welke wordpress versie je geïnstalleerd hebt. En weet ik iets niet dan zoek ik het op in Google, want hier kan je werkelijk waar alles vinden! En zo vind ik steeds meer uit, en dit vind ik zo leuk. En het mooie is dat het in mijn tempo kan. Dat is het zelfde als met kleuren voor volwassen, ook leuk om te doen, maar een kwartiertje en dan houd het wel weer op. Of mijn cursus Grafische vormgeving kan ik ook niet lang, maar dan houd ik gewoon weer op.

Tja en dan morgen….

Morgen is de grote dag, dan moeten we om half 2 in het ziekenhuis zijn. Ik zie er als een huis tegen op, maar mijn moeder zou wel zeggen, als hij de kleren uit heeft en jij ook is hij niets meer of minder dan jij. En ha ha ha, zo is het ook.

Toch is het spannend wat er uit zal komen, al verwacht ik dat er morgen nog niet zo heel veel uit zal komen, want er zullen wel onderzoeken moeten gebeuren. Maar ik heb de hele lijst punt gewijs met klachten getypt in word, en deze neem ik mee, zo kan er ook niets vergeten worden door mij. Mijn steun en toeverlaat, mijn man, zit ook naast mij, en dus samen zijn we sterk.

We wachten het maar af, anders kunnen we niet. Als ik maar weer wat op zal knappen, dat is het aller belangrijkste! Waarom ik er zo tegen op zie? Omdat we in het verleden ook wel veel onderzoeken hebben gehad, waar dan uitkwam dat het bezinksel en de CRP te hoog was in het bloed, en dat het mogelijk de ziekte van Sjögren was, maar verder niet. En zo ben ik in de jaren qua gezondheid steeds meer achteruit geholt, wat ik ook deed aan fysiotherapie, infuus, medicatie, het blijft welliswaar met ups en downs, maar het blijft achteruit gaan. Een puzzel was ik al voor mijn pijn arts, maar nu ook voor de arts welke aan mijn bed stond zei hij zelf, en dus laten we maar hopen dat het ziekenhuis de puzzelf ontrafelt. En anders blijft er niets over dan gewoon CRPS over het hele lichaam, alleen zit ik dan met die vreselijke hoofdpijn er nog bij, het laatste stukje in mijn lichaam waar ik nog geen klachten had, waarvan ik zo hoop dat dit niet zal blijven, of dat ze zeggen dat dit dan bij de CRPS hoort welke ik dan heb, want het is zo gemakkelijk om te zeggen dat iets daar bij hoort. Door de gordelroos kan het zijn dat het zenuwstelsel deze pijn ook overdreven laat reageren. En dit zou ik zo vreslijk vinden, want dan is er niets aan te doen dan altijd maar die Oramorf drank slikken tegen de hoofdpijn! 

Waar ik gisteren achter kwam is dat met de afbouw vnn de Prednison wel 5 lange maanden er in zit, want er gaat 5 mg per 2 weken van de 60 mg af, en ik zit nu op 55 mg. Dus reken maar uit, 5 lange maanden. Wat ik echt niet leuk vind aan de prednison is dat ik zo’n enorm dik hoofd heb, en mij nu al 3 blouses niet meer om de bovenarmen passen want hier zit het ook. En gisteren heeft de kapper mijn haar zo mooi geknipt en gekleurd, en meestal maak ik dan een foto en laat ik het even zien. Maar nu doe ik dat niet met zo’n enorm dik hoofd natuurlijk, ook weer balen. Niet alleen van die foto maar dat ik wel 5 maanden aan de prednison zit. Is een heel lang eind.  De thuiszorg zegt dat het er wel weer af gaat, nou en anders zorg ik daar wel voor met voor dieet dan ook!

Verder mis ik het ook enorm om met Lara een rondje om te kunnen, of weer echt leuke dingen doen. En natuurlijk moest ik hier dan weer van bijkomen, maar ik deed het wel, wat nu niet meer kan. En dan mis je dat enorm! Al zouden we maar 1 stapje weer vooruit doen, die erge hoofdpijn tegen de slaap dat dit weg is, daar ben ik dan al blij!

Klavertje vier

Afgelopen week gaf een lief vrouwtje uit het dorp mij een klavertje 4, als ketting gemaakt. Zo lief! En wie weet geeft dit klavertje vier mij geluk, i hope so!

Een klavertje vier geloof hoop liefde en gelukg 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.