Na lange tijd weer een blog

Als je vrienden hebt met een goed gevoel voor humor betekent dit dat je alles hebt!
Als je vrienden hebt met een goed gevoel voor humor, dan heb je alles!

Na zeer lange tijd schrijf ik maar weer eens een blog. En graag zou ik met het positieve beginnen, want we zijn net terug van een geweldig mooie vakantie naar Terschelling. Met lieve vrienden welke je door en door kennen, en waarbij je met zijn allen gewoon jezelf kan zijn. En dit is ook het fijne van vakantie, dat je elkaar door en door kent, waardoor je aan één woord genoeg hebt. Dit heet vriendschap welke wij al jaren samen ondervinden. En dit is prachtig mooi!


Zoals in heel Nederland was het ook op Terschelling warm, maar toch anders warm met een lekker briesje wind.

Waardoor het in de schaduw goed vertoeven was. En waren mijn benen gloeiend heet, dan hadden we twee emmers water waar ik dan even met de voeten in zat. Verder was alles vlakbij ons vakantiehuisje. Het dorp was vlakbij, voor heerlijke verse broodjes. De heerlijke croissants en harde broodjes welke ik al genieten vind. Het strand en de zee op maar een paar kilometer afstand. Én waar de prachtig mooie elektrische strandrolstoel met rupsbanden stond, waar je gratis gebruik van mocht maken. Wat een service, bij West aan zee Terschelling! Maar wat nog veel mooier was, is dat op onze laatste vakantiedag het ligbed met boeien er stond waar ik mee in de zee kon! Het was een rustige zee, en het water was overheerlijk. En hier drukten mijn man en mijn zus mij zo in de zee, en daar dreef ik heerlijk in de zee. Onvoorstelbaar mooi op onze laatste dag van de vakantie. Dat je met zijn vieren in de zee kon, samen genieten, en dit was zo mooi! Het was een magnifieke vakantie waarin we eigenlijk weinig tot niets gedaan hebben, behalve naar het strand en de zee, en ik bleef ook wel vaak gewoon in ons vakantiehuis. Met af en toe geregeld een terrasje, en twee keer uit eten op het terras. Want eigenlijk eten wij allemaal het liefste thuis, of zo gezegd in ons vakantiehuis. Dat het een vakantie is waarin je roeit met de riemen welke je hebt, viel niet eens op. Omdat het een vakantie was waarin we niet veel deden, wat je ook niet moet doen met dat mooie weer. Het is natuurlijk wel zo, dat áls we al uit eten gingen, dan bleef ik overdag bij het vakantiehuis. Dit heet keuzes maken, welke wij moeten doen. Maar voor ons al jaren een manier is van omgaan met.

Wij genieten op een andere manier

op een manier dat het voor ons kan

Voor de één is vakantie vieren, kroeg in kroeg uit. De ander gaat weer elke dag uit eten op vakantie. En wij genieten zo op ons eigen manier, op een manier dat het voor ons kan. En “misschien” had ik het liefste met de anderen ook een kroegje in gegaan, en had ik het liefste mee gezongen met een lied! Maar dit is niet zo, en kan al bijna 3 jaar niet meer vanwege de erge hoofdpijn. En voor de hoofdpijn was dit ook al zeer beperkt, dus ja eigenlijk al jaren en jaren. En dus roei je met de riemen die je hebt, en geniet je op zijn volst op je eigen manier. En ik geloof dat we nog nooit een vakantie hebben gehad in Nederland waarbij het zo lang achter elkaar mooi weer was, dus wat hebben wij het enorm getroffen!

Verder….

Is er aan de erge hoofdpijn en de rest van de pijn is nog niets veranderd. Behalve wat ik al in de vorige blog zei dat de Seroxat er voor zorgt dat er een klein doof laagje over mijn hoofd is, maar waar de hoofdpijn nog steeds doorheen boort. En als ik een wens mocht doen, dan was het wel dat vooral de hoofdpijn kon verminderen of nog het allerliefste weg zou zijn. Want dit vindt ik ontiegelijk zwaar om mee te leven! Verder is er nog wel een medicijn voor de hoofdpijn welke misschien kan helpen en waar door de arts over nagedacht word. Maar dit is zo’n zwaar medicijn dat ik er ook over na moet denken. Maar eerst moet de arts dit alles hierover op een rijtje hebben. Daarna kan ik horen of het kan, en wat de resultaten bij andere mensen met hoofdpijn zijn, hoe het zit met de bijwerkingen en hoe het eventueel zit met of het gemakkelijk af te bouwen is. Verder wil ik met het volgende positief eindigen, en dit is dat het nu geestelijk echt weer iets beter gaat. En hier ben ik blij om, en waardoor ik weer meer mijn lach oprecht laat zien. Een lach welke door sommige mensen toch ook wel weer verkeerd begrepen wordt, omdat ze dan denken dat alles best is, en dit is juist niet zo. Was het maar zo!!

Maar een mooi iets waar we nu op kunnen voortleven zijn de prachtig mooie herinneringen aan onze vakantie!

Een duo door dik en dun- Ik ben blij dat je hier bent

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 gedachten over “Na lange tijd weer een blog”