Skip to content

Mooie genietmomenten gehad, en….Marco Borsato komt steeds dichterbij!

Goedemiddag  allemaal,

Zo de verjaardagen van mijn man and me hebben we weer gehad. Zaterdag hadden we al onze verjaardagen gevierd, echt super gezellig! En dan komen de ouders/ouder op de dag zelf nog even langs off course, plus mijn zus en haar man en 2 nichtjes en aanhang zijn nog langs geweest. Ook dit was wederom super gezellig! En ja, op mijn verjaardag….blijf ik nog altijd ûs leave mem missen. Ik weet nog dat ik mijn eerste verjaardagen bijna niet eens wilde vieren om het gemis van ûs mem, maar ik wist ook dat ik dit niet kon maken tegenover de lieve mensen welke óók van mij houden. En dus laat je gewoon je verjaardag doorgaan, maar in je hart doet het pijn, want er mist 1 heel belangrijk iemand in je leven welke 37 jaar elke dag in je leven is geweest. Waar ik elke dag mee belde, en er dan zo in 1 keer niet meer is. Hoe je het ook went of keert, dit blijft een gemis. Natuurlijk wordt het elk jaar iets beter, maar het gemis blijft, zeker op verjaardagen.

Bijtanken
En nu…. is het een aantal dagen van écht bijtanken! Ik ben echt kapot, maar ik heb het er graag voor over!

Marco Borsato
Gisterenavond bekeek ik na de visite toch nog even mijn mail. En ja, daar zat eindelijk de mail van Ziggo tussen 🙂 Met informatie hoe laat ik aanwezig moet zijn met mijn gasten. Wha ha ha, wat klinkt dit leuk, met mijn gasten! Net of ben ik een very important iemand welke gasten mee mag nemen 🙂 Zou er ook een rode loper voor mij uitgelegd worden? Ha ha ha 😉 Maar even zonder dollen, dit is erg spannend natuurlijk!

Ik moet er samen met mijn gasten, mijn lieve man en mijn lieve nicht, om kwart over zes zijn. (In gedachten is er nog iemand bij) Dan mag ik mijn verhaal voorlezen, en dan is het fingers crossed of Marco Borsato mijn verhaal er uit pikt natuurlijk! Want dit, ja dit….zou mijn droom helemaal af maken!

Jaren heb ik er van gedroomd om naar een concert van Marco Borsato te kunnen, en nu….wordt mijn droom werkelijkheid! Niet te bevatten!

Duimen jullie alstublieft om 18:15 uur voor mij? Dan lees ik mijn verhaal voor….

En dan als laatste een zin welke ik las bij de Facebook pagina van Positiviteit, welke nu heel erg van toepassing is!
‘Er is slechts een ding die een droom onmogelijk maakt: de angst om te falen.’

 

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.