Skip to content

Mijn nieuwe website met een echte eigen domeinnaam

Trots!

Oh wat ben ik trots! Want ik heb voor het eerst zelf een domeinnaam geregistreerd www.capediemmetcrps.nl En voor het eerst een website opgezet. Al heb ik wel even kunnen oefenenen in wordpress.com , welke ik nog even uit de lucht moet halen. Maar in wordpress.org kun je zelf veel meer thema’s, uiterlijk van website, installeren, plugins, enzovoort. Al moet ik nog heel veel uitvinden, via Google kom je heel ver! En Rome is ook niet in 1 dag gebouwd, en al doende leert men. Ha ha ha wat is het toch ook fijn dat je spreuken onthoudt van je moeder, nog 1 spreuk; Doe wel en zie niet om 🙂

Maar wat vinden jullie van het nieuwe uiterlijk van mijn eerste echte website?

Verder gaat het qua gezondheid nog niets beter, wel worden de bulten onder de slapen dikker, en dus pijnlijker omdat ze zo enorm tegen mijn slapen aandrukken! Het aftellen is echt gegonnen, woensdag kan ik eindelijk naar het UMCG. Aan de ene kant zie ik er tegen op, en houd ik het liefste de oogkleppen op, aan de andere kant genoeg is genoeg, en het is nu genoeg! En dan moet ik onder ogen zien hoe met de uitkomst om te gaan. Als de vreselijke hoofdpijn maar over gaat, want dit….gun ik niet een mens toe! Tja de rest ook niet, maar in velden en wegen heb ik hier geleerd mee om te gaan.

Voor nu eindig ik met een mooie spreuk: zie naar de mogelijkheden, en niet naar de onmogelijkheden!

Er is altijd wel iets wat je binnen je mogelijkheden kunt! Al is het maar een kwartier, en een uur later weer een kwartier! Want had ik al verteld dat ik een cursus doe via de NHA? Nee volgens mij ook niet? Omdat ik het zo leuk vind met afbeeldingen te prutsen, doe ik nu een cursus Grafische vormgever! En ik vindt het zeer interssant! De leraar is ook heel begripvol wat mijn ziekte betreft. Ik mag zes jaar over de cursus doen, al ben ik natuurlijk van plan om dit sneller af te ronden. Maar zeker nu ik zo ziek ben, is het wel fijn dat je het rustiger aan kan doen. En ook hierin kom ik er wel, want ik heb op Les 1, 2 en 3 maar liefst een dikke 10 te pakken! 🙂 Wha ha ha ha Hatsikidee! 🙂

Zie naar de mogelijkheden naar wat je kan

Laat je hart spreken

De afgelopen weken waren voor ons allebei roerige weken. Roerige weken omdat 3 vestigingen waar mijn man jaren lang gewerkt heeft je […]

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.