Skip to content

Love is the only thing that keeps me going

Love is the on;y thing that keeps me goingGoh wat is het alweer lang geleden dat ik voor het laatst een blog heb geschreven. En dit is niet voor niets zo lang geleden natuurlijk. Wanneer je naast de pijn over het hele lichaam, erge hoofdpijn hebt, en ook nog eens beslist niet lekker in je vel zit. Dan zie je het nut er niet van omdat het al zo lang hetzelfde is. Het ene heeft het andere natuurlijk uitgelokt. Waar ik mee bedoel dat ik door de erge hoofdpijn somberder en somberder werd. Vooral toen ik ook nog te horen kreeg dat mijn pijnarts helemaal niets meer voor mij kon doen. De pijnarts waar ik al jaren bij ben, en tot nu toe altijd nog wel iets had om de klachten proberen te verminderen. Maar toen de pijnarts met Methadon begon om de hoofdpijn iets proberen te verminderen, voelden we eigenlijk wel dat ook de pijnarts de laatste druppels uit de emmer haalde. Toen ook nog bleek dat ik door de Methadon met een dubbele tong sprak en mijn hart op hol ging, was de emmer leeg. Want ook de morfinepomp kan niet meer omhoog, omdat er dan lichaamsfuncties uit gaan vallen. En toen heeft de pijnarts dit eerlijk en voorzichtig meegedeeld. Dit was voor mij de genadeklap, waardoor je niet meer weet hoe je nu nog verder moet. En als klap op de vuurpijl heeft de Botox voor mijn blaas niets gedaan, waardoor ik te horen kreeg dat de Botox voor mijn blaas niet weer herhaald word. Ook een groot iets wat er allemaal bovenop komt. Waardoor de somberheid meer en meer toesloeg.

Dat ik dit nu toegeef is al een stap natuurlijk, want eerst, en eigenlijk nog wel een beetje, wilde ik nergens van weten. En probeerde ik zo positief mogelijk over te komen. In de trend van of is het je enige mogelijkheid nog om te overleven.

Nu maanden verder lijkt de antidepressiva ietsje aan te slaan, en heb ik betere slaapmedicatie gekregen. Waardoor ik nu een aantal nachten knap door heb kunnen slapen. Dus dit is alweer een mini stapje vooruit. Waarbij we ook nog de hoop hebben dat deze antidepressiva de hoofdpijn/ zenuwpijn iets kan verminderen. Want er lijkt nu een klein doof laagje om de hoofdpijn heen te komen, máár de hoofdpijn boort er nog dwars doorheen.

Door dit alles hierboven heb ik mij de laatste maanden teruggetrokken, gedaan wat gedaan moest worden. Waardoor je toch nog een beetje het gevoel van eigenwaarde hebt. Zo heb ik ook het uiterlijk van deze website veranderd, zodat ik tenminste iets heb waar ik trots op kan zijn.

To much

Ik hoop van harte dat mijn volgende blog weer wat positiever kan zijn, zodat de oude ME weer terugkomt. Want het is allemaal en, en, en, en dus To much.

Dankbaar – Wens

Waar ik dankbaar voor ben zijn de lieve mensen om mij heen, door hun en voor hun moet ik verder. Zo hebben de liefsten om mij heen allemaal een wens voor mij gedaan. En dit waardeer ik zo enorm, en vind ik zo enorm lief!! Nogmaals dank lieve zus, zwager en lieve nichtjes, jullie zijn schatten! De wens welke mijn zus voor mij heeft gedaan is uitgekomen, door haar krijg ik eind van dit jaar een hele grote kerstboom welke helemaal opgesierd wordt door de organisatie waar zij bij aan zijn gesloten. Een mooier vooruitzicht kan ik dus niet hebben!

Love is the on;y thing that keeps me going

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 gedachten over “Love is the only thing that keeps me going”