Skip to content

Hoe het nu Echt gaat….En ik wil heel graag naar…..

Wat betreft de erge napijn van de definitieve blokkade, dit gaat echt beter. Alleen met name met de plantjes verzorgen buiten met bukken vanuit de elektrische rolstoel, dit doet echt nog erg veel pijn en dan moet ik dus hierna echt weer even een uur liggen. Voor de rest gaat dit echt beter.

Wat betreft de erge pijn welke naar mijn linkerbil/been is geschoten na de proefblokkade op 28 mei, nee dit is geen sikkepit vooruit gegaan. En dit baart mij echt wel zorgen als we nu 3,5 week verder zijn en het knapt geen sikkepit op! De pijn consulente en de pijnarts hadden eerst gezegd toen ik de vrijdags belde, 8 maal daags paracetamol, en als dit niet hielp de volgende dag Ibuprofen 400 mg 3 keer daags bij de 8 keer daags paracetamol. Maar van de Ibuprofen werd ik hartstikke misselijk en spugen dus dit gaat ook al niet meer samen met de morfinepomp, en dus gestopt. Paracetamol geeft geen ene moer. De maandags een sterker middel, Diazepam 3 x daags 2 mg. Dit heb ik een tijdje geslikt tot verleden week woensdag de definitieve blokkade werd gezet, toen heb ik gezegd dat de Diazepam niets hielp voor de vele meer pijn in het alinkerbeen. De pijnarts zei dat misschien de definitieve blokkade voor het rechter been, ook wel iets zou helpen voor het linkerbeen. Woensdagsavonds enorme pijn van de blaar van het doodbranden van de zenuw voor rechterbeen, maar dit wist ik. Donderdags vreselijke napijn van de definitieve blokkade van de blaar door het doodbranden van de zenuw naar het rechterbeen, dit moest donderdagsavonds over zijn. Maar de Diazepam gaf voor het linkerbeen niets pijnvermindering, en natuurlijk voor de enorme pijn van de blaar van behandeling ook niets. Vrijdags gebeld, ja zei de pijnconsulente die enorme napijn van de blaar kon langer duren. Voor de erge pijn welke ik erbij had gekregen van de proef blokkade op 28 mei gaf de 3 Diazepam ook niets en ik was een beetje misselijk gaf ik aan, maar dit heb je in het begin. En dus mocht ik dit van de pijnconsulente verhogen naar 4x daags 2 mg, misschien dat dit zou helpen. Maar ik moest voorzichtig zijn, aangezien zij niet wist hoe dit in samen ging met de morfinepomp. De volgende dag mis, echt hartstikke misselijk. De dag daarop nog misselijker. En ik dacht nog maar goed eten, het komt vast omdat ik vanmorgen niet goed genoeg gegeten heb, maar de ’s avonds werd ik zo duizelig, en dus spugen! Dit ging dus ook niet samen met de morfinepomp, terwijl ik voor de morfinepomp heel goed tegen Diazepam kon. En toen heb ik besloten te stoppen met de Diazepam, 3x daags hielp niets, en van 4x daags werd ik hartstikke ziek. De dag daarna nog zo duizelig, met tussenpozen van licht in het hoofd. De dag daarna nog, en ga zo maar door.

Afgelopen maandag hadden we gesprek met het zorgkantoor in Leeuwarden voor het PGB, dus ik moest er heen! Want ik wilde ook graag dat dit PGB door ging. En dus met nog steeds napijn van de definitieve blokkade, duizelig met tussenpozen licht in het hoofd, maar we gingen. Dinsdags nog het zelfde met duizeligheid enz. maar erge napijn blaar door definitieve blokkade ging beter én het helpt voor mijn rechter voet, hier was ik wel erg blij mee! Maar de erge meerpijn in het linker bil/been is er nog steeds, dit is dan zo dubbel hè! Blij omdat het rechterbeen pijnvermindering heeft door de definitieve blokkade, en verdrietig omdat het linkerbil/been geen sikkepit opknapt na de proef blokkade. Woensdags zei de thuiszorg, dit duurt te lang die duizeligheid/licht in het hoofd, en dus huisarts gebeld. Assistente wilde dat ik eerst ’s middags kwam met taxibus om het HB op te laten meten in het bloed, hier kan het ook aan liggen. Maar een half uur later belde ze al weer, ze had met mijn huisarts overlegt en deze vond dit geen goed idee. Hij komt dus nu vanmiddag tussen 13:00 en 14:00 uur langs, want van de nawerking van de Diazepam kon de duizeligheid enz. niet meer komen, en dus kon het of het HB zijn doordat ik ook blijvend B12 te kort heb waar ik overigens elke 4 weken een B12 injectie krijg. Of het kon een hoge bloeddruk zijn omdat het zo druk in mijn hoofd is, waar ik voor behandeld wordt door de psycholoog. Toch ik slaap ook niet goed omdat ik zo druk ben in mijn hoofd, dus ja ook een optie dat het hier iets mee te maken heeft. Dus dit ook weer afwachten. En de erge meerpijn van het linkerbil/been knapt ook geen sikkepit op. Dus ja, gaat niet echt lekker hier, op de pijnvermindering van het rechterbeen na dan!

Je komt veel tegenslagen tegen in je leven

Zaterdagavond Feest!

Maar zaterdagavond, hoop ik, wil ik, zo graag naar de feesttent hier in het dorp. Mijn zus en zwager en wij hadden tijden geleden al afgesproken dat ik ook dit jaar toch echt alleen de zaterdagavond even naar de feesttent mee zou gaan. En hier verheugen we ons zo op!! Dus ik hoop dat die duizeligheid/licht in het hoofd een simpel iets is. En wat betreft die erge napijn door de CRPS welke ik na de proef blokkade heb gekregen, nou die kan mij de pot op. Ik wil en zal met mijn man en mijn zus en zwager naar de feesttent, even naar de band Vangrail! Al is het maar even…. En mocht je mij dan tegen komen in de feesttent, dan hebben we het over leuke dingen oké? Dit hierboven weet je allemaal wel…. En sla mij alstublieft niet op het schouder, zo van hé mooi dat je er bent! Klets….op het schouder. Lieve mensen dat doet mij erg veel pijn, dus willen jullie dat alstublieft niet doen? Thanks! Dan heb ik een leuke avond 🙂

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Hoe het nu Echt gaat….En ik wil heel graag naar…..”