Skip to content

Het onbekende….

Soms zou ik zo graag willen weten hoe het in de toekomst komt, hoe het in de komende weken komt? Want ook al heb ik echt het motto om per dag te leven, per dag 1 genietmoment te zoeken, toch zou ik zo graag willen weten hoe alles komt en gaat, en welke keuzes ik zou moeten maken.

Vooral dit laatste, welke keuze?

Vooral dit laatste, welke keuze ik zou moeten maken is iets wat mij toch wel bezig houd. Zoals ik wel eerder verteld heb zei de pijnconsulente dat de enige optie qua misschien pijnvermindering voor de zenuwpijn over mijn hele lijf is een Ketamine infuus. Maar het is ook nog eens zo dat ik al eerder een Ketamine infuus heb ondergaan in 2006. En in 2006 had ik echt minder pijn dan nu, omdat de pijn nu vergeleken toen meer uitgebreid is. Ik reageerde in 2006 wel iets qua pijnvermindering, maar ik reageerde er te weinig op qua pijnvermindering om met de ‘proef’ door te mogen gaan. In 2006 heb ik 11 dagen lang aan dit infuus met Ketamine gelegen, en ‘zou’ ik het nu weer doen, dan zal ik 5 dagen aan een infuus met Ketamine liggen. De pijnconsulente zegt dat het misschien zo maar kan wezen dat ik er nu positiever op reageer dan toen in 2006.
Maar mijn lieve man ziet er toch even anders tegen aan met het beeld op 2006. Want toen was ik echt een zombie, en toen was ik na de tijd weken lang erg misselijk en moest ik overgeven. Maar er speelden toen ook andere dingen mee, want ik kreeg én een Ketamine infuus én voor het eerst een morfinepleister én ik startte met het medicijn Lyrica. Dus ja, misschien was dit alles met elkaar ook wel te veel van het goede. Maar, ik kan mij mijn man ook wel voorstellen dat hij dit niet zo ziet zitten. De ellende is wel dat ik alle dagen met die erge zenuwpijn lig, zit, en loop met het looprek, en dat ik dit zo graag anders zou zien. En begrijp mij niet verkeerd, ook mijn man ziet dit liever anders! Maar ook ziet hij die zieke vrouw voor hem welke zo naar reageerde op het ketamine infuus in 2006, en met bitter weinig resultaat qua pijnvermindering.

Toch, ik denk dan bij mij zelf, misschien hebben ze er iets in veranderd qua samenstelling? En misschien reageer ik nu wel beter op het Ketamine infuus omdat ik nu ook de morfinepomp heb? Allemaal vragen waarom ik zo graag even in de toekomst zou willen kijken. Zo graag zou willen weten welke keuze voor mij en natuurlijk mijn man de beste optie is.

Ach, had ik maar een glazen bol, voor heel even….

In life when you get into trouwble, look in your heart

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 gedachten over “Het onbekende….”