Skip to content

Hè hè we zijn weer terug van de pijnarts

Vanmorgen kwart voor 10 ben ik samen met mijn zus naar de pijnarts geweest. De lang verwachtte uitslag wilde ik niet alleen doen, en mijn lieve man kon dit keer niet mee. Maar geen probleem, mijn zus ging dus mee. Uit de doorbloedingsscan, de gerichte scan en de 3D scan kwam het volgende naar voren. Een bepaalde zenuw zorgt er voor dat de pijn word doorgegeven. De morfine welke ik heb via de morfinepomp helpt zelfs voor deze Dystrofie pijn minder, deze Dystrofie pijn komt er dwars doorheen.

Volgens de pijnarts is dit niet een lekkere behandeling, maar het moet gebeuren om de pijn in mijn voet te dempen. Helemaal weg krijgt hij het niet, maar het kan wel zeg maar als je de pijn een cijfer kan geven, een vijf worden.

Deze behandeling heet een Sympatectomie. 28 mei gaat hij mij deze behandeling geven.

De pijnarts hoopt dat het met deze ene keer blijft, en ik voorlopig minder pijn zal krijgen. Is dit niet zo dan volgt een andere behandeling, welke nog preciezer komt, dan moet ik echt aangeven of hij de juiste zenuw te pakken heeft. Maar we gaan er nu van uit dat deze behandeling er voor zorgt dat de pijn iets gaat afnemen!

Ik ga er voor!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 gedachten over “Hè hè we zijn weer terug van de pijnarts”