Momenten

  • Carpe-diem-met-crps-complex-regionaal-pijn-syndroom

als Geniet momenten houden mij positief

Misschien denken sommige van jullie wel, hoe kan je nu geniet momenten hebben? Tja soms zijn er dagen dat ik ook heel goed mijn best moet doen om geniet momenten te vinden, dit zijn op dit moment dagen dat ik het erg moeilijk heb met het feit dat de erge pijn uitgebreid is naar mijn hoofd. En hierin heb ik nog steeds elke seconde, minuut, 24 uur per dag drukkende, knijpende, stekende hoofdpijn, en de zwelling onder mijn beide slapen drukken tegen mijn slapen aan. Elke dag vanaf verleden week hopende dat de blokkade zal gaan helpen! Maar tot nog toe blijkt nog steeds dat ik meerpijn heb van de blokkade waardoor ik niet weet hoe ik mijn hoofd neer moet leggen, maar het moet. En dus moet ik toch nog meer geduld hebben, en dit is erg moeilijk. 

Precies hierom is het juist dat geniet momenten als mooie luchten, onze hond Lara of een glimlach van mijn lieve man het geniet moment van mijn dag zijn. Zo ook deze foto’s, waarvan de meeste foto’s gemaakt zijn op Terschelling. 

 

En zo vindt ik ook altijd geniet momenten op het einde van de dag, je kunt al genieten van de simpelste dingen als een ondergaande zon waarop een ieder en dus ook jijzelf elke avond een geniet moment kunt vinden! 

no images were found