Skip to content

Eindelijk eens iets positief nieuws

 

Ik zit achter huis te turen over het land, en wederom te genieten van het land, het land met het magnifieke uitzicht wat ik twee weken niet heb gezien. En ik geniet er met volle teugen van! Waar ik in mijn hoofd ook enorm van na geniet zijn de afgelopen twee weken, twee heerlijke weken waarbij wij bij mensen waren bij wie we compleet onszelf kunnen zijn en welke ons door en door kennen. En wat is er fijner dan met zulke lieve mensen op vakantie te zijn? Niets! Eigenlijk zijn er geen woorden voor wat zulke mensen voor je betekenen, heel veel dus! 

We hebben een heerlijke vakantie gehad, niets moet en alles mag 🙂 Echt genieten dus! ‘s Morgens broodjes en croissants, en ’s middags meestal even naar het strand, waar natuurlijk mijn favoriete elektrische rolstoel met rupsbanden weer was, waardoor ik eindelijk weer eens over het strand kon rijden 🙂 En dit was zo genieten! We bleven ook wel gewoon bij het huisje, lezen of iets anders wat iemand dan ook maar relaxt vond! Kortom we hebben genoten, gelachen, en van huisje Neptunus een prachtige herinnering gemaakt!

Verder heb ik lang getwijfeld of ik dit wel moet vertellen, aan de andere kant heb ik deze blog opgezet om hopelijk ook andere mensen te kunnen helpen. En dus vertel ik het wel, in de hoop ook andere mensen te kunnen helpen. 

Een 3,5 week geleden bleek dat de zenuwblokkades in het willekeurig zenuwstelsel niets meer zouden helpen, de weken dat het nog iets zou kunnen helpen waren voorbij. Maar wat nu? Want om met zo’n hoofdpijn te moeten blijven leven is niet te doen! 

Al vele keren kreeg ik via een privé bericht een tip, de tip waar zoveel lovende woorden over word gesproken! En voor deze tip wil ik aan vele mensen mijn hartelijke dank uitspreken!

Ik heb het over CDB olie. Natuurlijk heb ik eerst overleg gehad met mijn huisarts en mijn arts in het ziekenhuis voor ik er mee begon. En toen ik van beide akkoord kreeg was de keus niet zo moeilijk, ik heb alles er voor over om de pijn te verminderen! En wie weet hopelijk ook nog meer de verkrampte spieren in mijn billen, dit zou fijn zijn!

Mijn arts in het ziekenhuis adviseerde om heel rustig aan te beginnen omdat ik natuurlijk ook de mix in de morfinepomp heb. En dus ben ik er rustig aan mee begonnen. Van de ene olie 3 x daags 1 druppel, en van de andere olie 1 drup voor de nacht. Nu na bijna 3 weken heb ik het opgebouwd naar 3 x daags 3 druppels van de CDB olie, en drie keer daags 2 druppels van de andere olie, plus de slaapmedicatie. Nu na bijna 3 weken kan ik eindelijk zeggen dat ik al 6 nachten heerlijk geslapen heb als een roos! J En dit is al zo heerlijk om na een enorm lange tijd weer eens heerlijk te kunnen doorslapen! Dus dit is al heel positief! Overdag voelt het als een doof vlies rond mijn hoofd en de rest van mijn lijf. En ik hoop dat er nog een dover vlies om de pijn heen komt, want nog steeds heb ik een erg drukkend gevoel rond de slapen, en doen de zwellingen en de rest van mijn hoofd en lijf nog steeds erg pijn binnenin . Een fijne bijkomstigheid is dat ik de Oramorf morfine drank heb kunnen afbouwen naar 1 a 2 per dag. En dat ik nu al nachten doorslaap vind ik al een enorm mooi iets! 

Mijn zus heeft bij de gehoor apparaten zaak voor mij oordoppen gehaald, en op deze manier kon ik tijdens onze vakantie een aantal avonden ook nog op het terras, waardoor we samen een gezellige avond hadden! En dit samen met het doorslapen is al heel wat! Eindelijk weer eens iets positiefs 🙂

Dus lieve mensen achter de schermen, enorm bedankt voor de tip! We hopen op nog meer verbetering!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 gedachten over “Eindelijk eens iets positief nieuws”