Skip to content

Eigen gemaakte filmpjes

Een van mijn hobby’s is zelf filmpjes maken. Op muziek welke ik leuk vind, of van allerlei verschillende foto’s met een muziekje er onder, of een eigen gemaakt filmpje met mijn camera met muziek er onder. Ik vindt het leuk om de effecten steeds weer anders te maken, en een uitdaging om mij hier in steeds te verbeteren. Ik moet het wel in gedeelten in elkaar zetten, maar Rome is ook niet in een dag gebouwd 🙂 

Jammer genoeg kan ik niet meer mijn eigen gemaakte filmpjes met mijn gekochte cd muziek laten zien en horen. Omdat de artiesten deze muziek hebben gemaakt. Wat ik natuurlijk wel snap. Maar wat de artiesten vergeten is dat ik hun cd heb gekocht. Dus dan heb ik toch het eerlijke recht om deze gekochte cd onder mijn eigen gemaakte filmpjes te laten horen. Ten eerste is er dan alleen maar reclame voor hun muziek, ten tweede heb ik de muziek zelf op CD gekocht. Daarom vindt ik het eerlijk gezegd niet reëel dat ik niet mijn gekochte CD mag plaatsen onder mijn eigen gemaakte filmpjes. Uch ik heb gezegd wat mij al lange tijd dwars zit. De artiesten vergeten namelijk even dat ik en alle anderen zijn of haar CD hebben gekocht.  

 

Marcel Smit & Gerbrich van Dekken – In part fan dy

Een heel mooi muzieknummer welke dwars door je ziel snijd
Maar oh zo waar is; Fan olles wot wy hienen tegeare hat halden fan ’t mooiste west

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.