Eigen gemaakte filmpjes

Een van mijn hobby’s is zelf filmpjes maken. Op muziek welke ik leuk vind, of van allerlei verschillende foto’s met een muziekje er onder, of een eigen gemaakt filmpje met mijn camera met muziek er onder. Ik vindt het leuk om de effecten steeds weer anders te maken, en een uitdaging om mij hier in steeds te verbeteren. Ik moet het wel in gedeelten in elkaar zetten, maar Rome is ook niet in een dag gebouwd 🙂   

Hou me gewoon maar even vast – Guus Meeuwis

Mijn aller eerste video is gemaakt van het lied Hou me gewoon maar even vast van de zanger Guus Meeuwis. Ik heb gekozen voor dit muzieknummer omdat ik mij af en toe gewoon zo voel, de songtekst kan ik mij af en toe dus helemaal in verplaatsen. Voor een 1e eigen gemaakte video is deze lang niet gek dacht ik zo.  

 

Dat komt door jou – Guus Meeuwis

De volgende video welke ik gemaakt heb is ook weer van Guus Meeuwis, met het muzieknummer Dat komt door jou. Je hoeft eigenlijk niet te raden voor wie ik deze video gemaakt heb 🙂 En eigenlijk ook voor meerdere lieve mensen welke mij lief zijn!  htt

 

De bestemming – Marco Borsato

De volgende video heb ik gemaakt van het lied de bestemming van de man waar ik echt groot fan van ben, namelijk Marco Borsato! Dit lied gaat mij door merg en been omdat het gewoon soms zo is dat je het gevoel hebt dat je niet weet waar voor je leeft omdat de pijn gewoon te veel is.

 

The Rose – LeAn Rimes


Het volgende lied heb ik eigenlijk speciaal voor mijn
lievelings tante Tapke gemaakt ♥ Ze wilde graag de vertaling van het lied The Rose van LeAn Rimes. Hierbij komt dat het ook mijn favoriete lied i

s.

Mijlpaal

De volgende video heb ik speciaal gemaakt omdat het voor mij een mijlpaal was om in de elektrische rolstoel bij het Nannewiid te komen, en voor mijn buurvrouw welke ook een goede vriendin is geworden

 

Paardrij wedstrijden


De volgende video is iets waar ik
intens van geniet, de paardrijd wedstrijden van mijn nichtje Anna. Deze video is ook nog eens grappig, let maar eens op bij 2 minuut 46, echt lachwekkend wat er dan gebeurd. (De man welke het grappige voorval overkomt, en gelukkig niets overkomen is, heeft toestemming gegeven dat ik dit filmpje op youtube mag zetten) Een tip? Bekijk de video met een laptop, anders is deze niet te zien. Het eerste paard waar ze mee rijd is een jong paard met de naam Fibalia, echt een heel mooi paard welke nog veel moet leren maar echt een TOP paard is! De tweede is een grote pony met de naam Balou, hiermee rijd mijn nichtje inmiddels in de klasse Z, echt een TOP pony! En dan na de tijd dit filmpje in elkaar zetten is iets wat ik in gedeelten moet doen, maar als de video eenmaal klaar is, geniet ik met volle teugen! Geniet (en lach) maar met mij mee 🙂

Speciale elektrische rolstoel met rupsbanden en ligbed

Dan de video waar ik nog van geniet als ik zelf kijk naar deze video. Ik ging namelijk deze zomer voor het eerst sinds 24 jaar weer zelfstandig over het strand op Terschelling in een speciale aangepaste elektrische rolstoel met rupsbanden, en ik was voor het eerst sinds 24 jaar weer in de zee op een speciaal ligbed. Echt, het was magnifiek! ♥ Dat ik weer met de mensen welke mij lief zijn zelfstandig over het strand kon en met een ligbed in het water, is met geen pen te beschrijven, zo mooi ♥

PC Majorette Echtenerbrug Hege Fonnen te Lemmer

Dit filmpje is van mijn andere lieve nichtje Elisa Boorsma toen ze nog op de majorette zat in Echtenerbrug. Wat heb ik genoten van het feit dat ik als trotse tante bij haar uitvoering kon zijn! Met mijn mobiel had ik vele stukjes gefilmd, en dus was er daarna weer werk aan de winkel 🙂 In gedeelten heb ik ook weer dit filmpje in elkaar gezet, en weet je? Dit is dan 3 dubbel genieten, 1.van de show zelf 2. van het in elkaar zetten van dit filmpje en last but not least 3. het nagenieten van de prachtige show 🙂 In het begin van het filmpje zie je mijn nichtje Elisa rechts achter in.

 

Jo Dee Messina – Bring on the rain


Dit filmpje heb ik gemaakt omdat de songtekst mij zo enorm aan sprak, en omdat het mij eigenlijk ook aan mijn moeder doet denken aan wat ze altijd zei, eigenlijk ook meer in liedjes. Het favoriete liedje van mijn moeder was:
’t hat noch nea, noch nee sa donker west of ’t wurd oltied wol wer ljocht. En dit zegt dit lied eigenlijk ook, want hoe donker het ook lijkt, er is altijd weer een nieuwe dag. Dat vele mensen het met mij eens zijn dat de videoclip toch wel mooi gelukt is, blijkt uit het feit hoeveel vind ik leuks, hoe vaak het filmpje gedeeld is, en hoe vaak dit filmpje aan de favorieten van YouTube volgers is toegevoegd. Namelijk in 3 jaar tijd: 454 vind ik leuks, 415 keer toegevoegd als Favoriete video, en 877 keer gedeeld. En hier ben ik best een beetje trots op 🙂

 

Chris Hordijk Jump From A Waterfall

Deze videoclip heb ik gemaakt omdat ik het ten eerste een heerlijk nummer vind, en ten tweede mocht je niet lekker in je vel zitten, kijk dan vooral naar deze videoclip. Het zegt dat er altijd, hoe moeilijk ook, een weg is! Luister en huiver

 

Deel voor méér bekendheid voor CRPS


De titel spreekt al voor zich. Dit filmpje heb ik gemaakt om meer bekendheid voor CRPS te krijgen. Ik heb het al eens toegepast op Facebook, en het werd volop gedeeld! Mooi is dat wanneer iedereen je begrijpt. Wil je dit filmpje ook delen? Be my guest! Hoe meer bekendheid, hoe beter!
Dat er hopelijk anno 2016 eindelijk eens ontrafelt word wat CRPS nou werkelijk is, en dat er dan eindelijk een nieuw medicijn voor CRPS wordt ontwikkelt! 

 

 

Marcel Smit & Gerbrich van Dekken – In part fan dy

Een heel mooi muzieknummer welke dwars door je ziel snijd
Maar oh zo waar is; Fan olles wot wy hienen tegeare hat halden fan ’t mooiste west

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.